Monipuoliset LVI-palvelut Kotkassa lähes 30 vuoden kokemuksella

Yhteystiedot
LVI-palvelut Kotka

LVI-Kiintekno Oy toteuttaa LVI-palvelut Kotkassa sekä koko Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan alueilla vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat LVI-suunnittelut, LVI-valvonta sekä LVI-konsultointi. Mikäli tarvitset luotettavan ja asiansa osaavan ammattilaisen apua kiinteistösi LVI-asioiden kanssa, ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Taloyhtiöiden LVI-suunnittelut ammattitaidolla

Teemme LVI-suunnittelut aina asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveet, tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Kauttamme saat laadukkaat ja täsmälliset linjasaneerausten suunnittelut sekä lämmitysjärjestelmien uusinta- ja parannussuunnittelut helpottamaan taloyhtiösi LVI-projektien toteuttamista. Tekemämme suunnitelman pohjalta asennustyöt sujuvat ongelmitta ja lopputuloksesta tulee kestävä ja toimiva! Takaamme, että LVI-suunnitelmamme ovat aina teknisten vaatimusten ja viranomaisten säädösten mukaiset.

Asiantunteva LVI-valvonta takaa toimivan lopputuloksen

Kukapa toteuttaisi LVI-valvonnan paremmin kuin projektin LVI-suunnittelun tekijä? Me LVI-Kiintekno Oy:lla huolehdimme siitä, että asennustyöt sujuvat suunnitelman ja säädösten mukaisesti. LVI-valvontaan sisältyvät projektin aikana tehtävät välitarkastukset sekä työn valmistuttua toteutettava lopputarkastus. Ammattitaidolla tehtävä LVI-valvonta on tärkeä osa esimerkiksi linjasaneerauksen toteuttamista, sillä vain asianmukaiset asennukset takaavat sen, että lopputulos on sekä kestävä että toimiva.

LVI-konsultointi apunasi LVI-järjestelmien valinnassa ja suunnittelussa

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen ja ammattitaitoisen konsultointipalvelun auttaaksemme projektiesi suunnittelussa ja toteutuksessa. LVI-palveluistamme on apua, kun haluat vaikkapa parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta tai modernisoida sen LVI-järjestelmää. Työskentelyvuosiemme aikana kertynyt laaja ja ammattitaitoinen yhteistyöverkostomme Kotkan alueella takaa konsultointipalveluidemme kokonaisvaltaisuuden ja toimivuuden.